Fasole verde scazuta cu praz si marar

de Valclaudia in Mancaruri de post, 23 Mai 2017 | 7695 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de fasole verde congelata
  • 1 fir mediu de praz
  • 3-4 linguri de ulei
  • o mana de legume congelate (morcov si telina),taiate betigase
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie mica de dafin
  • optional putin usturoi granulat
  • marar verde 1-2 legaturi, in functie de gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta cu praz si marar:

Curatam prazul, il spalam si il taiem rondele.

Il punem la sotat in ulei, adaugam apoi legumele congelate, calim impreuna cateva minute.

Punem si fasolea verde, adaugam 1/4 cana apa, presaram dupa gust sare si piper, foaia de dafin, acoperim mancarea si o lasam la gatit la foc iute pana scade apa.

Amestecam des sa nu se prinda de cratita (la 2-3 minute)

Presaram putin usturoi granulat si mult marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta cu praz si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu fasole boabe(de post)